”Ne pasă!”, campanie dedicată luptei împotriva traficului de persoane, în această săptămână, la Școala Gimnazială Voitinel

În această săptămână, la Școala Gimnazială Voitinel s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Campaniei ”Ne pasă!”. Campania s-a realizat în colaborare cu Antitrafic Net Suceava, în cadrul săptămânii dedicate Luptei Împotriva Traficului de Persoane, 15-19 octombrie.

Copiii de la unitatea de învățământ din comuna Voitinel au participat în număr mai mare față de anul trecut la această acțiune cu important rol civic.

Ei s-au informat mai întâi despre acest fenomen și au realizat ulterior pliante pe care le-au distribuit în școală. De asemenea, au creat desene cu mesaje anti-trafic de persoane, au participat la un concurs de postere. Elevii din clasele a VII-a și a VIII-a au vizionat un documentar pe această temă.

Profesorii implicați în această campanie au fost Rodica Cîrdei – directorul instituției de învățământ, Andreea Ramona Vasiloschi-Aanei – coordonator, Ramona Costache și Adriana Hriț – membri în proiect.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *