Neculai Bereanu, fost senator PSD, se alătură echipei Pro România, condusă la Suceava de Cătălin Nechifor

Omul de afaceri sucevean Neculai Bereanu, unul dintre ”greii” Partidului Social Democrat din legislatura 2012 – 2016, fost senator al acestei formațiuni politice a devenit membru al partidului Pro România, condus la nivel central de fostul președinte PSD Victor Ponta iar la nivel județean de fostul președinte al organizației Suceava a PSD, Ioan Cătălin Nechifor.

Astăzi, la conferința de presă săptămânală,  președintele filialei județene Suceava a partidului Pro România, Ioan Cătălin Nechifor l-a avut alături pe fostul său coleg din echipa PSD Suceava, cel care a fost senator pentru  colegiul din zona de munte în precedenta legislatură, Neculai Bereanu, care a arătat că în perioada mandatului său, împreună cu Cătălin Nechifor, președinte al Consiliului Județean Suceava la acea vreme a avut realizări notabile în colegiul pe care l-a reprezentat, precum modernizarea drumului Trans Rarău, investiții la  Școala gimnazială nr. 4 din Vatra Dornei dar și debutul unor manifestări care ar fi putut să fie continuate, precum Festivalul de pe muntele Rarău sau Târgul agricol de la Dorna Candrenilor pentru locuitorii din zona de munte. Mai mult, prin eforturile sale, ca senator, a determinat ca sediul Agenției Naționale a Muntelui să fie la Vatra Dornei. Această agenție ar fi putut să reprezinte o legătură între fermierii din zona de munte și Ministerul Agriculturii. Neculai Bereanu crede că în perspectivă, această agenție, acum neluată în seamă va fi revigorată prin demersurile pe care le va face Pro România.

Duminică, la București, Organizația județeană Suceava a partidului Pro România va fi prezentă cu 100 de delegați, în Pavilionul Romexpo, unde va avea loc lansarea oficială a candidaților acestei formațiuni politice pentru Parlamentul European, lista fiind deschisă de Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose și Iurie Leancă, acesta din urmă fost premier al Republicii Moldova.

Pro România are în acest moment costituite organizații în 102 de comune, orașe și municipii din județul Suceava, a anunțat astăzi președintele filialei județene, Ioan Cătălin Nechifor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *