Neculai Prostire, fost jandarm sucevean luptător în cadrul forțelor de menținere a păcii în Kosovo, răpus de Covid la doar 42 de ani

Anul 2021 a început cu o veste foarte tristă pentru corpul de jandarmi suceveni.

În prima zi a anului, un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a încetat din viață la vârsta de doar 42 de ani, fiind răpus de COVID-19. Neculai Prostire a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2, iar după câteva zile, pe data de 19 decembrie, a fost internat la Spitalul Județean Suceava, secția ATI, cu saturația de oxigen foarte scăzută. Acesta nu prezenta alte comorbidități.

Din anul 2004 până în anul 2012, Neculai Prostire și-a desfășurat activitatea în domeniul ordinii și siguranței publice, debutând în cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Fălticeni.

În perioada Decembrie 2010- Iunie 2011 a participat la misiunea internațională de menținere a păcii în provincia Kosovo.

”În aceste momente de tristețe, ne manifestăm regretul față de pierderea fostului nostru camarad și transmitem sincere condoleanțe familiei!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată înttr-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

 

Condoleanțe familiei!

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *