Necunoscuți au ”împodobit” automobilele a doi rădăuțeni cu mesaje obscene scrise cu vopsea roșie

Două automobile aparținând unor rădăuțeni au fost vandalizate de persoane necunoscute, în cursul nopții de miercuri spre joi, anunță IPJ Suceava, Pe caroseria acestora cineva a scris cu vopsea roșe felurite mesaje cu caracter obscen.

Astfel, la 30.01.2020, în jurul orei 07.20, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de către un bărbat de 45 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 29/30.01.2020, persoane neidentificate i-au vandalizat autovehiculul marca Dacia care era parcat în faţa unui imobil de  pe str. Petre Liciu , din municipiul Rădăuţi.

Proprietarul mașinii a declarat că la data de 29.01.2020 a parcat autovehiculul în faţa locuinței iar la data de 30.01.2020 când a revenit la autovehicul a constatat faptul că acesta prezintă urme de vandalism, fiind scrise cu spray de culoare roşie pe capota motor, pe portiera dreapta faţă şi aripa dreapta faţă mesaje cu caracter obscen, iar ambele numere de înmatriculare au fost pulverizate în întregime cu spray de culoare roşie.

De o surpriză asemănătoare, la fel de neplăcută a avut parte în aceeași dimineață și un alt rădăuțean, de 59 de ani, care își parcase automobilul marca Peugeot în fața unui imobil situat pe str. Gheorghe Lazăr din localitate iar la data de 30.01.2020, când a revenit la autovehicul a constat faptul că acesta prezintă de asemenea urme de vandalism, fiind scrise tot cu spray de culoare roşie pe luneta spate, pe portiera stânga faţă şi portiera stânga spate, precum şi pe capota motor mesaje cu caracter obscen, iar ambele numere de înmatriculare fiind la fel  pulverizate în întregime cu spray de culoare roşie.

În ambele cazuri s-au  întocmit dosare penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de „distrugere”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *