Actualitate

”Necunoscutul din umbră”, expoziție. Pictorul Konstantin Ungureanu – BOX și arhitectul Doru Olaș, la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia Suceava

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca,  propune începând din seara zilei de sâmbătă, 9 octombrie, ora 20, o dublă întâlnire cu pictorul Konstantin Ungureanu – BOX și cu arhitectul Doru Olaș, prilejuită de expoziția vernisată la Galeria de Artă din Suceava a pictorului sucevean. Cu nițel spirit epigramistic, am spune: Se-ntâlnesc doi corifei? Ar putea ieși scântei!. Nu scântei au ieșit din vorbele celor doi ci subtile replici intelectuale, în mijlocul expoziției ”Necunoscutul din umbră”, accesibilă tuturor iubitorilor de artă, până după jumătatea acestei luni.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *