Nemulțumiri ale lui Gheorghe Flutur pentru ritmul lent în care se lucrează pe axa strategică Suceava – Iași. Președintele CJ a cerut constructorului un calendar de recuperare a întârzierilor

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că astăzi  la Siret a avut o întâlnire tehnică cu Agenția de Dezvoltare Nord Est și cu constructorii drumului Suceava – Dolhasca, de pe axa strategică Suceava – Iași.

”În acest an am avut întârzieri la execuția lucrărilor. Săptămânal am făcut verificări pe teren. Acum am stat de vorbă cu constructorul. S-a mai recuperat din restanță. Peste  40% din lucrare este făcută și este decontată deja tar tot nemulțumit sunt.

Am cerut constructorului un calendar, inclusiv pentru această iarnă, acolo unde se poate lucra, fără betoane sau asfalt. Iar din primăvară un calendar de recuperare.

Pe de altă parte am cerut constructorului punerea în siguranță a circulației pe aceste drumuri. Este responsabilitatea lor și vrem să fie evitat orice risc de accident din cauza organizărilor de șantier.”, a transmis președintele Gheorghe Flutur.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.