Neveste bătute de bărbații lor în stare de ebrietate, la Dolhești și Vatra Dornei

Seara zilei de ieri nu a fost dintre cele mai fericite în două familii din Dolhești și Vatra Dornei unde bărbații, veniți acasă în stare de ebrietate, și-au agresat nevestele, care i-au reclamat la poliție.

Aseară pe la ora 18:15, o femeie de 35 ani, din comuna Dolhești, a sesizat prin 112 faptul că a fost agresată de soțul său.

Din verificări a reieșit că în jurul orei 18:00, apelanta s-a întors la domiciliu și în urma unor discuții în contradictoriu avute cu soțul său de 41 de ani care era sub influența consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a lovit-o pe femeie cu podul palmei în zona feței, după care, auzind că soția sa a solicitat intervenția organelor de poliție, a plecat de la domiciliu.

Victima nu prezenta leziuni vizibile de violență și nu a dorit intervenția unui echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de „violență în familie”.

Tot aseară, pe la ora 19.30, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată direct de către o femeie de 46 ani, din localitate, despre faptul că a fost lovită de soțul ei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pe la ora 19:00, bărbatul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a ajuns acasă. Pe fondul unor discuții contradictorii, a soțul a lovit-o cu palmele peste față și corp și a îmbrâncit-o pe soția sa, provocându-i leziuni vizibile sub formă de excoriații și vânătăi.

În urma evaluării situaţiei de fapt şi a completării formularului de risc, a fost emis Ordinul de protecţie provizoriu față de soțul agresiv pe o perioadă de 5 zile, cu interdicţia de a se apropia la o distanţă de 100 de metri faţă de victimă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.