Nici un sucevean bolnav de covid nu a fost internat în ultimele 24 de ore. 57 cazuri de covid în evoluție, 85 de localități fără cazuri active

Astăzi în județul Suceava sunt 57 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție.

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 localități, 85 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 22 au câte un caz în evoluție, 6 au sub cinci cazuri în evoluție iar 1 are peste zece cazuri în evoluție. Rata cazurilor active pentru fiecare localitate din județ precum și informații statistice privind evoluția pandemiei în fiecare unitate administrativ teritorială din județ sunt prezentate în tabelul următor.

 

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 0 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 5 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 489 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 23 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 17 pacienți sunt în zona tampon și 449 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 23 pacienți diagnosticați Covid-19:

– 1 prezintă forme ușoare

– 11 prezintă forme medii ale bolii;

– 7 prezintă forme severe;

– 4 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 3 pacienți sunt ventilați non – invaziv și 1 intubat ventilat invaziv).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 343 paturi libere, din care 76 pentru pacienți Covid-19, 247 în sectorul non-Covid și 20 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 10 paturi pentru pacienți Covid, sunt 25 ventilatoare libere, din care 10 pentru pacienții Covid-19, și 15 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (prezentând forme medii), 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, 21 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 0 pacienți, 2 locuri fiind disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 2, fiind libere 25 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (2 forme medii și 2 cu forme grave), și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 23 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 2 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (prezentând forme medii), și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 33 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 22.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 235215, în ultimele 24 de ore fiind testate 58 de persoane.

Total persoane vaccinate la nivelul județului Suceava: 83165, din care 70494 persoane cu rapel.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *