Nistor Tătar, primarul municipiului Rădăuți: ”Îmi exprim nemulțumirea față de modul în care domnul președinte al Consiliului Județean, Flutur Gheorghe, a tratat solicitările noastre”

Nistor Tătar, primarul municipiului Rădăuți, a adresat astăzi, o scrisoare deschisă președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, în care își arată indignarea și nemulțumirea față de cum au fost tratate solicitările UAT Rădăuți.

Redăm comunicatul așa cum a fost transmis către presă:

”Având în vedere faptul că din bugetul local nu pot fi asigurate în totalitate fondurile necesare acoperirii diferenței de preț a energiei termice produse și cea facturată populației, majoritatea prevederilor bugetare fiind îndreptate spre proiectele de investiții noi sau spre cele în curs de derulare, UAT Rădăuți s-a  adresat în repetate rânduri președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, cu solicitarea de a sprijini comunitatea, prin alocarea unei sume de bani din Fondul de rezervă bugetară, în vederea asigurării continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat pentru populație, în sezonul de iarna 2019-2020.

Îmi exprim nemulțumirea față de modul în care domnul președinte al Consiliului Județean, Flutur Gheorghe, a tratat solicitările noastre. Pe lângă faptul că nici măcar nu a binevoit să răspundă, acesta a exclus în totalitate municipiul Rădăuți în ceea ce privește posibilitatea de a oferi un sprijin din partea instituției pe care o reprezintă, alocând, în nenumărate rânduri, fonduri din rezerva bugetară doar localităților administrate de către primari și consilii locale ale Partidului Național Liberal.

Domnule președinte, indignat de atitudinea dumneavoastră părtinitoare și văzând, în același timp, lipsa dvs. de înțelegere pentru rezolvarea unei probleme stringente a cetățenilor municipiului Rădăuți, vă așteptăm, la începutul campaniei electorale care va urma, să dați o explicație electoratului rădăuțean cu privire la motivele pentru care, în tot mandatul dvs., ați făcut deosebiri și nu ați acordat un tratament egal în ceea ce privește sprijinul dvs.

Vă mulțumim pentru faptul că nici măcar nu ați pus în discuție solicitarea noastră, la ultima Ședință de Consiliu Județean!”               

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *