Nistor Tătar, primarul Rădăuțiului: ”Domnul prefect nu mai are cutii de medicamente pe care să le plimbe prin județ și se scarpină de spitalul din Rădăuți, care a dus atâta timp tot județul în spate”

Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar a reacționat la un comunicat de presă publicat de cotidianul online Suceava smartpress, în care s-a arătat că la spitalul municipal din Rădăuți un număr de 6 cadre medicale au fost confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus, comunicatul de presă fiind transmis spre publicare de către Prefectura Suceava:

”Văd că domnul prefect nu mai are cutii de medicamente pe care să le plimbe prin județ și se scarpină de spitalul din Rădăuți, spital care a dus atâta timp tot județul în spate. Se tratează și pacienți covid, și pacienți non-covid la Rădăuți. Nu este normal să se mai îmbolnăvească și din rândul cadrelor medicale? De ce nu ne spune domnul prefect câte cadre medicale sunt infectate în acest moment în spitalul județean? Or fi 60, 80, sau câteva sute? Nu de alta, dar respectivul spital este lângă Prefectură… I-ar fi mai ușor să obțină și să furnizeze aceste informații”. Zicem și noi, bună întrebare..

Reamintim că în ultimul comunicat de presă transmis de Instituția Prefectului – Județul Suceava s-a anunțat că ”la nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 53 de pacienți Covid-19, dintre care 6 cadre medicale, și 12 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. Cadrele medicale confirmate pozitiv sunt asimptomatice”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *