Noi tentative de furt fără izbândă, la LIDL și Kaufland. Hoții au vrut bere și votcă gratis, dar au fost filmați și prinși

Încercările disperate de a pune mâna pe câteva beri ori pe niște sticle de tărie de pe rafturile hipermarketurilor sucevene nu prea țin cont de faptul că aceste magazine, deși oferă aparența de comerț relaxat, sunt foarte bine supravegheate. De aceea rare sunt cazurile în care vreun hoț rămâne neprins. Camerele de supraveghere funcționale, semnalele date de indicatorii de pe ambalajele mărfurilor neconfirmate în casele de marcat, lucrătorii de la firmele de pază, constituie filtre prin care este foarte greu să le treci, dacă dorești să ieși din perimetru chiar și cu un simplu ”Tic- Tac”.

Ieri, pe la ora 12.05, Poliția municipiului  Suceava a fost sesizată direct de către agentul de securitate al magazinului, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a sustras mai multe bunuri din incinta magazinului LIDL, de pe strada  Zamcei.

În incinta magazinului LIDL, în camera destinată agenţilor de pază, a fost identificat un bărbat de 45 ani, din municipiul Suceava, care a fost  reţinut de către angajaţii magazinului întrucât a sustras din magazin mai multe doze de bere. Aceasta a fost condus la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor, unde a recunoscut comiterea faptei.

Mai către seară, pe la ora 20.00, polițiștii suceveni au  fost din nou sesizați despre faptul că un bărbat a sustras mai multe bunuri din interiorul magazinului ,,Kaufland’’ de pe strada Universităţii.

Îîn interiorul magazinului ,,Kaufland’’ a fost identificat un bărbat de 46 ani, din municipiul reședință de județ, care a sustras din interiorul magazinului două sticle de votcă Finlandia de 700ml.

În amândouă cazurile s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de furt.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *