Norocul bețivului: un șofer beat din Rădăuți a scăpat doar cu o ușoară contuzie după ce s-a izbit cu mașina în șanț la Bunești

Sâmbătă seară pe la  20.00, Cornel G., un conducător auto de 42 ani din Rădăuți, în timp ce conducea autoturismul marca Toyota pe D.N. 2 în apropierea localității Bunești, mergând către Fălticeni, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției și a intrat în șanțul din stânga drumului național DN2

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul ” contuzie ușoară prin accident rutier , halenă etanolică”.

Conducătorul auto Cornel G. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul jud. Suceava.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *