Noua cursă internațională, Suceava – Memingen, Germania, inaugurată mâine la Aeroportul ”Ștefan cel Mare – Suceava”

Aeroportul ”Ștefan cel Mare – Suceava”  inaugurează mâine, 17 Iunie 2019, cursa spre Memmingen, Gemania. Cursa va fi operată de WIZZ AIR, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri și vineri.

În cursa inaugurală de mâine se va afla o delegație din regiunea Schwaben din care va face parte și fostul președinte al regiunii, Jurgen Reichert, partenerul german cu care președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a făcut demersuri pentru deschiderea acestei curse aeriene.

Memmingen este un oraș atractiv, cu un centru istoric deosebit, în regiunea Allgäu din Bavaria.

Noua destinație deservită de la Suceava, Memmingen/München Vest, nu este doar o legătură cu Germania. Aflat pe ruta de sud de Ulm spre Lacul Konstanz, Memmingen se află la o distanță de 1h 30 minute de München, 1h 45 minute de Stuttgart, dar și de Elveția (Zürich – 2h 15 Minute) și de Austria (Innsbruck – 2h 15 minute).

Beneficiind de transport public și de autobuze planificate, acomodate necesităților pasagerilor care sosesc la Aeroportul din Memmingen, se poate ajunge cu ușurință la München sau Zürich chiar din fața terminalului (Allgäu Airport Express, FlexiBus, Memmingen Airport City Shuttle).

Aeroportul din Memmingen devine brusc mai interesant când unii îl numesc mai simplu München Vest. Aflat la 110 km de marea metropolă a Oktoberfest-ului, al doilea aeroport din München oferă posibilitatea pasagerilor de a călători nu doar în Germania, fiind aproape de hub-ul Franz Jozef Strauss spre destinațiile din afara Europei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *