Noua grădiniță din Burdujeni Sat, investiție cu finanțare europeană, va fi terminată cu un an mai devreme și cu 15% mai ieftin. Angajamentul aparține firmei sucevene Con Bucovina

Grădinița nouă din Burdujeni Sat, pentru care primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat încă de ieri că a fost semnat contractul de finanțare cu fonduri europene, urmând să fie terminate lucrările în 36 de luni, va putea fi dată în folosință publică cu un an mai devreme.

Ion Lungu a spus, într-o conferință de presă că  valoarea contractului este de 3,6 milioane de lei, din care 2,6 milioane nerambursabili. ”Noi avem făcută deja licitația pentru acest obiectiv și în această dimineață am semnat contractul de execuție cu firma Con Bucovina. Pentru suma de 2,43 milioane de lei, la 85% din valoarea cu care am plecat la licitație. Un alt lucru bun este că, în loc de 36 de luni, cum prevede contractul pe finanțare europeană, firma din Suceava, Con Bucovina a fost de acord ca termenul de finalizare al obiectivului să fie de 24 de luni. Este o firmă serioasă și așteptăm să facem o grădiniță pentru copiii din cartierul Burdujeni Sat, în curtea Școlii generale nr.6. Până acum, copiii au venit la grădiniță într-o clădire veche, din chirpici, veche de 100 de ani”, a spus Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *