Actualitate

Noul ambulatoriu integrat de la Spitalul Județean a fost inaugurat. Tăierea de panglică a lui Klaus Iohannis. Plantarea platanului. Nimic despre nominalizarea lui Vasile Rîmbu ca ministru al Sănătății

Tăierea panglicii la inaugurarea noului Ambulatoriu Integrat de la Spitalul Județean Suceava de către președintele României, Klaus Iohannis, candidat pentru al doilea mandat la cea mai importantă funcție în stat, a fost evenimentul cel mai important al acestei zile, ori de unde l-am privi, din perspectivă  politică, administrativă , socială, sănătate.

Astăzi a fost inaugurat, conform programului anunțat cu ceva vreme în urmă, noul Ambulatoriu Integrat al Spitalului Județean Sfântul Ioan cel Nou, din Suceava. Când a fost anunțat evenimentul,  scena politică arătând  altfel, s-a transmis că miercuri, 16 octombrie, nou ambulatoriu va fi inaugurat în prezența presei iar trei zile după aceea, sucevenii sunt bine primiți  în zile ale porților deschise, pentru a vedea în ce condiții vor fi preluați din această toamnă încolo pacienții Spitalului Județean, în noul Ambulatoriu. Oferta a rămas valabilă pentru zilele următoare  doar că azi, primul vizitator la Ambulatoriul integrat din cadrul Spitalului Județean Suceava a fost președintele României, Klaus Iohannis.

Este greu să ne închipuim dacă această vizită a fost programată doar pentru câștig de voturi la prezidențiale,  dacă președintele Klaus Ionannis este sincer atașat de liberalii  suceveni conduși de Gheorghe Flutur, dacă lucrurile bune ce s-au făcut la Spitalul Județean Suceava pot să fie o oglindă pentru alți manageri de spitale din țară, care se plâng acum că nu au putut face nimic fiindcă nu au primit fonduri.

Președintele României  Klaus Iohannis, acum și  candidat pentru un nou mandat, a venit la Suceava, a tăiat panglica  alături de Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou”, de președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur și de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. Dacă Vasile Rîmbu va accepta sau nu funcția de ministru al Sănătății în noul guvern Orban, este mai puțin relevant.

Discret în declarații, la fel ca toți cei din jurul său, de la președinte de țară la președinte de organizație județeană a PNL la președinte de organizație municipală PNL, Vasile Rîmbu nu a răspuns în nici un fel întrebărilor presei lăsând pentru încă o zi, loc liber la supoziții, comentarii și scenarii interesante.

Klaus Iohannis a plantat un copac în fața Spitalului Județean Suceava, cu asistență asigurată de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, inginer silvic și cu participarea managerului Spitalului Județean, Vasile Rîmbu, a primarului municipiului Suceava, Ion Lungu dar și a viceprimarului Lucian Harșovschi.

S-a spus de fiecare dată ”la revedere” când jurnaliștii au pus întrebarea mult așteptată: va fi sau nu propus Vasile Rîmbu pentru funcția de ministru al sănătății, după tonul dat de președintele Klaus Iohannis.

Vom prezenta într-un alt articol declarațiile președintelui Klaus Iohannis, a managerului Spitalului Județean, Vasile Rîmbu, a președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, privind inaugurarea Ambulatoriului integrat de la Suceava.

O investiție care s-a finalizat în zece luni, timp în care, în alte părți ale României, prin birouri, abia se redactau în acest interval  primele zece pagini ale studiului de fezabilitate.     

Please follow and like us:

2 comentarii la „Noul ambulatoriu integrat de la Spitalul Județean a fost inaugurat. Tăierea de panglică a lui Klaus Iohannis. Plantarea platanului. Nimic despre nominalizarea lui Vasile Rîmbu ca ministru al Sănătății

  • Este un plantan de partid si de stat, domnule. A fost plantat cu lopeți speciale si udat cu lacrimi motionale și electoral-prezidențiale. Si va creste mare-mare. Ai sa vezi, e plata șmerkelește. Multă lume se va trata sub el. De speranțe de mai bine, boala vremilor noastre. Și de alte boli fără leac.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *