Noul coronavirus, cum coabităm. Doctorul Sorin Hâncu, din această seară la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia Suceava

Începând din această seară, sâmbătă,  13 iunie 2020,  de la ora 20.00,  vă invit să urmăriți prima emisiune post carantină ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune INTERMEDIA Suceava. În ultima emisiune înregistrată la începutul lunii martie a acestui an, l-am avut invitat pe domnul doctor Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor Suceava, care a fost director al Spitalului Județean timp de mulți ani. În această ediție nouă a emisiunii ”Povestea Vorbei”, reluăm discuția întreruptă acum trei luni de măsurile impuse la nivel național și local privind  combaterea epidemiei dezlănțuite de noul coronavirus cu doctorul Sorin Hâncu.

Avem acum alte date, mulți dintre noi și-au configurat alte puncte de vedere, că om fi sau nu specialiști în epidemiologie sau în actul medical. Doctorul Sorin Hâncu s-a implicat împreună cu Colegiul Medicilor Suceava, și-a oferit sprijinul punctual de multe ori  pentru a se ieși din impas, dar și sprijinul general, fiindcă această asociație profesională are ca membri tocmai pe cei care au fost și sunt în prima linie în lupta împotriva epidemiei, medicii.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă la ora 20.00, duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; miercuri, ora 22.00; joi, ora 02.00; vineri ora 24.00. Dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava respectiv Suceava smartpres.
Vizionare plăcută!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.