Noul Mers al Trenurilor pe ruta SUCEAVA-PUTNA-SUCEAVA, începând cu 15 decembrie 2019

CFR Călători informează că, începând cu data de 15 decembrie a.c., va intra în vigoare noul Mers al Trenurilor 2019-2020, care va fi valabil până la data de 12 decembrie 2020.

Reprezentanții CFR Călători au precizat că oferta de transport feroviar de pasageri este adaptată cererii pieţei atât prin optimizarea orelor de circulație a trenurilor cât şi a capacităţii de transport, în limita resurselor disponibile.

În comunicatul transmis sunt precizate și noutățile în trafic internațional:

Legături noi

  • Va fi introdus în circulaţie un tren nou (143/686 și 687/144), realizat de CFR Călători în colaborare cu MAV Start Ungaria şi OBB Austria pe ruta Satu Mare – Budapesta – Viena şi retur.
  • În sezonul estival 2020, trenul IR 461/460 va avea în compunere, un vagon direct pe ruta Bucureşti Nord- Istanbul şi retur.

Oferte de călătorie

  • Pasagerii vor putea călători în afara țării zilnic, cu trenuri directe din București Nord către Viena  (de la 39 Euro pe sens) și Budapesta (de la 29 Euro pe sens), Chişinău (de la 19 euro pe sens), iar în sezonul estival către Sofia (de la 30 euro pe sens), Istanbul (de la 54 euro pe sens) și Salonic (de la 56 euro pe sens). Din Viena există posibilități de călătorie către orice destinație europeană.
  • De asemenea, oferta de transport internațional include trenuri zilnice directe către Viena din Cluj Napoca (de la 29 euro pe sens) și către Budapesta și din Timişoara (de la 15 Euro pe sens), Cluj Napoca (de la 15 Euro pe sens) şi Brașov (de la 19 Euro pe sens).
  • Foarte avantajoase sunt şi ofertele pentru călătoriile către AustriaGermaniaPolonia, Slovacia şi Cehia, dar şi oferta Interrail Pass, care reprezintă un abonament valabil în toată Europa sau într-o anumită țară din Europa. Detalii pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic internațional.

Pentru ruta SUCEAVA-PUTNA-SUCEAVA, noul mers al trenurilor, începând cu 15 decembrie 2019, este redat conform tabelului prezentat de Calea Ferată Dornești-Putna (www.lnia515.wordpress.com), cărora le mulțumim pentru acuratețea și promptitudinea informațiilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *