Actualitate

Noul ștrand din Suceava va fi gata la sfârșitul lunii. Pe 1 și 2 iunie, intrarea va fi liberă, a anunțat primarul Ion Lungu

Primarul Ion Lungu a anunțat astăzi că pe data de 31 mai, lucrările la noul ștrand al municipiului Suceava vor fi terminate și acesta va fi dat în folosință. Mai mult, în zilele de 1 și 2 iunie, intrarea va fi liberă pentru suceveni.  Ulterior, prețul biletului de intrare va fi de 20  lei pentru adulți; 5 lei pentru copii până la 14 ani și 10 lei pentru pensionari.

Valoarea investiției este de 14.300.000 lei inclusiv TVA și cuprinde trei bazine, unul cu o suprafață de 1290 metri pătrați, cu două tobogane mari, pentru adulți, altul de 420 metri pătrați pentru copii, care este dotat cu trei tobogane și cel de-al treilea cu apă sărată în suprafață de 240  metri pătrați. Toate bazinele vor fi încălzite.

Încălzirea apei din bazine se va face cu 84 panouri solare iar completarea, când va fi nevoie,  va fi asigurată de la centrala pe gaz metan deja instalată. Temperatura minimă a apei va fi de 24 de grade Celsius.

În aceste zile se fac ultimele retușuri și se toarnă asfalt pe aleile aferente.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *