Numărul cazurilor confirmate de Covid în municipiul Suceava, în creștere de la 7 la 27 în decurs de o zi. 2,26 la mia de locuitori, noua rată a infectării covid în municipiul reședință de județ

Comitetul Județean de Conducere și Comandă a Intervențiilor (CJCCI) Suceava a realizat o serie de grafice prin care s-a dorit prezentare mai lămuritoare a evoluției pandemiei Covid – 19 în județul nostru. Două dintre aceste vizează strict municipiul reședință de județ iar datele cuprinse în aceste grafice nu sunt deloc încurajatoare.
Graficele sunt realizate în urma monitorizării pe ultimele 7 zile incidenței la mia de locuitori a cazurilor noi de infectare cu covid în municipiul Suceava, precum și despre numărul efectiv al persoanelor nou confirmate ca fiind infectate, în fiecare zi.
Este ușor de văzut că numărul persoanelor nou confirmate a crescut brusc, doar de ieri până astăzi, de la 7 cazuri la 27 în municipiul reședință de județ, după câteva zile de scădere. Astfel s-a ajuns li la o creștere a incidenței cazurilor noi de infectare, de la 2,13 la mia de locuitori ieri, la 2,26 astăzi, 2 martie a.c.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *