Numărul pacienților cu coronavirus internați la Spitalul Județean a ajuns la 244, cu 38 mai mulți decât ieri

Spitalul Județean Suceava a transmis un nou comunicat de presă prin care opinia publică este ținută la curent cu situația de la principala unitate spitalicească din județ.

Potrivit comunicatului semnat de managerul dr. Florin Filip și de directorul medical dr. Doina Elena Ganea, în Spitalul Județean sunt internați un număr de 330 de pacienți ( ieri erau 306 pacienți) din care 244 de pacienți în sectorul COVID 19 (ieri erau 206 pacienți) și 86 cu alte afecțiuni (ieri erau 100 pacienți)

În Sectorul COVID funcţionează punctul de triere al pacienţilor suspecţi de infecţie cu COVID-19, deservit de medicii U.PU. ai Spitalului Judeţean Suceava. Pe 29.03.2020 s-a instalat încă un punct de triere in proximitatea centralei termice de la Spitalul Nou care va permite accesul rapid al pacienţilor suspecţi pentru efectuarea examenelor CT pulmonar în departamentul de radiologie al spitalului.

Comunicatul de presă mai arată că se menţine o comunicare eficientă cu DSP Suceava in vederea transmiterii testelor pentru COVID 19.

Se asigura continuitatea asistentei medicale în Sectorul COVID 19 precum si serviciul de garda in clădirea Spitalului Nou. Secţiile din clădirea spitalului nou trec printr-un proces de reorganizare pentru a asigura funcţionarea optima cu personalul medical existent.

întregul personal medical precum si din serviciile administrative care asigura continuitatea activității la Spitalul Judeţean Suceava, face toate eforturile pentru a oferi o asistenta medicala de calitate pacienţilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *