Numărul pacienților internați cu coronavirus la Spitalul Județean a ajuns la 206 (ieri 149). A scăzut numărul pacienților cu alte afecțiuni la 100 (ieri 168)

Spitalul Județean Suceava a transmis în această dimineață un comunicat de presă în care sunt prezentate măsurile și acțiunile întreprinse în ultimele 24 de ore la unitatea spitalicească județeană.

Astfel, la ora transmiterii comunicatului, (ora 11.00)  în Spitalul Județean Suceava

Erau în total 306 pacienți internați ( ieri erau internați în total 317 pacienți), din care 206 în Sectorul COVID – 19 (ieri erau internați 149 de pacienți) și 100 cu alte afecțiuni (ieri erau 168 de pacienți).     306, dintre care – 206 in SECTOR  COVID19  si 100 cu alte afecțiuni.

S-a mai anunțat, cum se știe deja că în Sectorul COVID  s-a deschis un punct de triere al pacienților suspecți de infecție cu COVID-19, deservit de medicii UPU ai Spitalului Județean Suceava. Instalarea s-a făcut în proximitatea sectoarelor de internare a pacienților, cuprinde 3 corturi cu circuite separate  și a fost instalat punctul de triere cu ajutorul SMURD SUCEAVA.

De asemenea,  s-au efectuat demersuri de instalare in zona ambulatoriului Spitalului Suceava  a 2 -3 sisteme modulare, care vor putea fi utilizate in cadrul creșterii numărului de pacienți cu infecțtie COVID.

S-a asigurat permanența liniilor de gardă și continuitatea serviciului pe toate specialitățile, atat in Sectorul COVID-19 , cat și în celelalte sectoare de activitate.

 

Please follow and like us:

3 comentarii la „Numărul pacienților internați cu coronavirus la Spitalul Județean a ajuns la 206 (ieri 149). A scăzut numărul pacienților cu alte afecțiuni la 100 (ieri 168)

 • 29 martie 2020 la 9:07
  Permalink

  Păi dacă e cum se aude, că au murit oameni de coronavirus și spitalul a predat familiei mortul ca și cum cauza ar fi fost de altă natură, iar familia și consătenii l-au pupat și l-au mângâiat, este cazul să ne așteptăm la lucruri și mai rele decât cele din prezent. Era așa de important ca spitalul să ascundă adevărul? De ce? Pentru că unii nu pot trăi fără minciună?
  Pentru laude, distincții, medalii, nu? Și iată că ne ies pe gât distincțiile! Mau rămâne să aflăm că și Muzeul, altă instiuție județeană cu medalii, propagă cine știe ce rău public!

  Răspunde
 • 29 martie 2020 la 10:07
  Permalink

  Domnule Rot., Muzeul a mințit înaintea Spitalului. Nu mor oameni din cauza minciunii Muzeului, dar a mințit. Ne-a vândut un fals drept ”spada soră geamănă…”, lucru care a făcut mare vâlvă la vremea lui dar pe care oficialii suceveni nu l-au bagat în seamă, pentru că minciuna este un lucru normal la ei. Muzeul a fost și el decorat de Președinte pentru asemenea merite.

  Răspunde
 • 29 martie 2020 la 13:42
  Permalink

  Na, dacă așa se dau decorățiile în România!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *