Nuntă la aşezământ – momente de emoţie şi bucurie la Aşezământul de copii Sf. Ierarh Leontie Rădăuţi

Sâmbătă, 13 iulie 2019, cu mic, cu mare, cu emoţie şi bucurie maximă, Aşezământul de copii Sf. Ierarh Leontie Rădăuţi s-a îmbrăcat în straie sărbătoare, a împodobit curtea şi a creat atmosfera necesară pentru a fi alături de tânăra Larisa la cel mai important moment din viaţa ei: oficierea slujbei de cununie.

Cununia civilă s-a desfăşurat în curtea aşezământului, iar Taina Sfintei Cununii a fost săvârşită în biserica copiilor, de către Arhim. Iustin Dragomir, stareţul Mănăstirii Bogdana şi părintele director Protos. Iustin Tănase, dimpreună cu ceilalţi părinţi slujitori din cadrul bisericii .

„Nunta Larisei a fost resimţită ca o împlinire a muncii noastre, a tuturor celor care ostenim aici cu drag, în încercarea de a asigura un viitor optim copiilor şi tinerilor de a căror creştere şi dezvoltare suntem responsabili, acela de a-i vedea aşezaţi la casele lor şi capabili să se descurce prin forţe proprii. Le dorim unitate de neatins şi armonie pe calea care au început să păşească!” au transmis reprezentanţii Aşezământului de copii Sf. Ierarh Leontie Rădăuţi.

 

Galerie foto eveniment: Nuntă la aşezământ!!!

https://www.facebook.com/SfantulLeontie

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *