O adolescentă de 16 ani s-a electrocutat curăţând pânze de păianjen în bucătărie, la Rădăuţi

În dimineaţa zilei de ieri, 28.07.2019, în jurul orei 11.13, o femeie din mun. Rădăuţi a sesizat prin SNUAU 112 faptul că o fată în vârstă de 16 ani s-a curentat, în timp ce făcea curățenie la un imobil.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că în ziua respectivă, în jurul orei 11.05, tânăra de 16 ani, de loc din municipiul Rădăuți, făcea curăţenie în bucătăria unui imobil situat în aceeași localitate, iar la un moment dat, s-a urcat pe nişte găleţi care se aflau pe podea cu intenţia de a curăţa nişte pânze de păianjen de pe tavanul bucătăriei, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut.

În cădere, minora s-a agăţat cu mâna dreaptă, cu intenţia de a atenua căderea, de un cablu ce se afla băgat în priză, moment în care aceasta a smuls cablul respectiv şi s-a electrocutat.   

La faţa locului a sosit un echipaj al ambulanţei care i-a acordat îngrijiri medicale victimei,  după care aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-a stabilit diagnosticul de „plagă prin electrocutare mâna dreaptă”, iar medicii au afirmat că acesteia nu i-a fost pusă viaţa în pericol.

Tânăra a fost transferată ulterior la Spitalul Județean Suceava pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *