O afumătoare a luat foc la Vornicenii Mari, în curtea unei gospodine. Detalii relevante oferite de polițiști, de la fața locului. Haz de necaz, transcriere raport

La 18.01.2021, orele 17:45 lucrătorii SPR 9 Șcheia au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în localitatea Vornicenii Mari arde o anexă a unei locuințe.

Incendiul a pornit la o anexă din calaburi a imobilului cu numărul … din satul Vornicenii Mari, com. Moara, ce era folosită pe post de afumătoare.

Lucrătorii ISU au constatat faptul că incendiul a pornit din cauza „lipsei de supraveghere a mijlocului de încălzire de către proprietara locuinței”, (…….. ) în vârstă de (…) de ani, care locuiește singură și că focul s-a aprins de la grăsimea animală rezultată în urma afumării produselor alimentare.

Lucrătorii  ISU Bucovina ajunși la fața locului  au lichidat incendiul, stabilindu-se că a ars 1 m2 de scândură asterială de la acoperișul anexei și mai multe produse alimentare din carne de porc ce se aflau în anexa ce era folosită ca afumătoare.

În urma incendiului nu au rezultat victime omeneşti, ci doar pagube materiale, prejudiciul fiind estimat de către persoana vătămată la suma de 1.000 de lei constând în produse alimentare din carne de porc și 1 m2 de scândură asterială.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiuni de „distrugere din culpă”, urmând a se dispune procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *