Evenimente

O bătrână de 73 de ani care voia să-și pună capăt zilelor înecându-se în râul Moldova la Sadova, scoasă din apă în ultima clipă

Sâmbătă dimineață, pe la ora 10.15, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112  cu privire la faptul că în râul Moldova, pe raza comunei Sadova, a fost identificată o persoană care părea că dorește să se sinucidă prin înecare.

La locul indicat a fost identificat un bărbat care a declarat verbal faptul a observat o persoană de sex feminin  în albia râului Moldova, care a intervenit și adus-o pe aceasta la mal.

La fața locului a ajuns un echipaj de SMURD, care i-a acordat persoanei extrase din albia râului îngrijiri medicale, aceasta fiind ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Femeia de 73 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, persoana extrasă din albia râului, a fost diagnosticată cu hipotermie survenită în urma unei tentative de suicid, urmând a fi transferată la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc. 

Ea este în evidență cu afecțiuni neuropsihice, fiind internată de mai multe ori la Spitalul de Neuropsihiatrie Câmpulung Moldovenesc și este cunoscută ca o persoană cu tendințe suicidale pe fondul afecțiunilor pe care le are.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *