O bătrână de 73 de ani din Dornești a murit în spital în urma arsurilor suferite după ce a căzut în afumătoare

Ieri dimineață, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați despre faptul că o femeie de 73 ani din comuna Dornești, a decedat la Spitalul Sfântul Spiridon Iași, în urma unor arsuri de gradul 4.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bătrâna locuia în comuna Dornești, împreună cu fiul, nora, și nepoata sa.

La 19.12.2020, ora 13.00, în timp ce se afla la domiciliu, femeia în vârstă se ocupa de afumarea unor preparate din carne. Într-un moment de neatenție aceasta s-a împiedicat și a căzut peste afumătoare, fiindu-i incendiate articolele vestimentare. Auzind strigătele de ajutor, nora acesteia, care se afla în bucătărie, a ieșit în grădină, unde se afla căzută aceasta acordându-i primul ajutor. S-a apelat la 112 și s-a solicitat deplasarea unui echipaj de ambulanță la fața locului.

Bătrâna a fost transportată la Spitalul municipal Rădăuți, fiind diagnosticată cu arsuri de gradul patru, pe o suprafață de aproximativ 40%, din suprafața corpului.

Ulterior, în 20.12.2020, ea a fost transportată la Spitalul Sfântul Spiridon Iași pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În 02.01.2021, în jurul orei 07.20, femeia a decedat la Spitalul din Iași.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *