O bătrână de 78 de ani din Mihoveni a murit pe când avea grijă de casa nepotului plecat la lucru în străinătate

Vineri la ora 10.22, polițiștii Secție 9 Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană a decedat în curtea unui imobil de pe strada Principală din satul Mihoveni, comuna Șcheia. S-a constatat că Jenița C., o femeie în vârstă de  78 de ani, locuia singură și avea grijă de gospodăria unui nepot, situată vis-a-vis de locuința sa, acel nepot fiind plecat cu familia în străinătate.

La 24.01.2019, în jurul orei 16.00, Jenița C. a fost văzută intrând în curtea locuinței nepotului menționat mai sus având în mână o pungă în care ducea mâncare pentru câine.

La 25.01.2019, în jurul orei 10.20, bătrâna a fost găsită căzută în zăpadă, la colțul casei nepotului ei.  A fost solicitată intervenția unui echipaj medical din cadrul Ambulanței Suceava, acesta declarând decesul femeii, diagnosticul primit fiind de ” stop cardio-respirator”.

Corpul neînsuflețit al bătrâneui a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.  În cauză nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”, urmând a se dispune procedural. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *