O bâtrână de 78 de ani din Suceava, ajunsă în stare de hipotermie la Spitalul Județean, a decedat sub privirile medicilor

Vineri seară, pe la ora 19.50, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava, cu privire la faptul că o bătrână de 78 ani, din muninicipiul Suceava, a decedat la scurt timp după ce au preluat-o pe sărmana femeie din propria locuință.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că bătrâna I.N.  locuia împreună cu cei doi fii ai săi, ambii fără ocupație și cunoscuți ca fiind consumatori de băuturi alcoolice.

În jurul orei 16.50, în urma unui apel 112, efectuat de un vecin, femeia a fost preluată de la domiciliu și transportată cu ambulanța la UPU, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, dar, din nefericire, la ora 19.47, cadrele medicale au constatat decesul femeii.

Diagnosticul prezumtiv: comă de etiologie neprecizată, hipotermie medie, stop cardio respirator, fără răspuns la manevrele de resuscitare.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Judeţean Suceava în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *