O bătrână de 80 de ani din Bilca și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în bazinul hidrocentralei de lângă podul peste râul Suceava

Vineri dimineață, pe la ora 08.20 la Postul de Poliție Bilca s-a prezentat un bărbat din localitate, care a solicitat intervenția organelor de poliție în vederea identificării bunicii sale, în vârstă de 80 ani, din aceeași localitate, dispărută în dimineața de 29.05.2020 de la domiciliu.

În urma verificărilor a rezultat că ieri în jurul orei 06.00, bătrâna l-a apelat telefonic pe fiul acesteia căruia i-a solicitat să o viziteze, dar să nu se grăbească, astfel încât vizita să aibă loc în jurul orei 08:00.

La ora aceea bărbatul, conform înțelegerii, a mers la casa mamei sale dar nu a găsit-o la domiciliu, având suspiciunea că bătrâna are de gând să se sinucidă.

La nivelul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești s-au constituit 3 echipe de căutare împreună cu cetățeni din localitate și funcționari din cadrul Primăriei comunei Bilca. În jurul orei 08:45, în bazinul de colectare al apei pentru hidrocentrala  situată pe râul Suceava, pe raza administrativă a comunei Bilca a fost identificat un corp care plutea și care a fost imediat tras la mal, fiind identificat ca aparținând femeii de 80 de ani.

La fața locului a intervenit un echipaj ISU din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și un echipaj SMURD, care au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes, astfel au declarat decesul persoanei căutate.

Cu ocazia cercetării locului faptei, a fost studiat corpul victimei și nu s-au constatat urme vizibile de violență.

Membrii familiei au declarat că femeia era cunoscută cu boli psihice, fiind internată de mai multe ori la centre medicale cu această specialitate, fiind sub tratament medicamentos.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *