O bătrână de 82 de ani din Bălcăuți a ajuns la Spitalul din Iași cu arsuri grave, în urma unui incendiu de vegetație scăpat de sub control

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bucovina” Suceava, sublocotenent Alin Găleată, cel care numai cu câteva ceasuri în urmă, dar și în zilele trecute a avertizat populația privind pericolele la care se expun ei,  la care expun pe alții dar și riscul ca focul nesupravegheat să distrugă bunuri ale oamenilor ori din proprietatea publică a transmis un scurt comunicat de presă.

 Din nefericire, în ciuda tuturor avertismentelor, incendiile de vegetație în județul Suceava pentru stingerea cărora s-a solicitat intervenția pompierilor nu pare să fi scăzut ca număr. Doar astăzi au fost înregistrate 8 asemenea evenimente. Unul dintre acestea a dus, din nefericire și la rănirea unei bătrâne de 82 de ani, la Bălcăuți.

Potrivit lui Alin Găleată, astăzi până la ora 16.00, au fost anunțate 8 incendii de vegetație uscată. La Gropeni, comuna Bălcăuți, în urma unui astfel de incendiu, o femeie de 82 de ani a suferit arsuri de gradul I și II pe 15% din suprafața corpului. Femeia a fost transportată de către un echipaj SAJ la Spitalul din  Iași.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *