O bătrână de 86 de ani din Bogdănești a ales să își pună capăt zilelor, aruncându-se în fântână

Ieri după amiază, pe la ora 16.30, o femeie din comuna Bogdănești, a sesizat prin 112 faptul că bunica sa de 86 ani, din aceeași localitate, a căzut în fântâna din curtea locuinței sale.

Din verificările efectuate la fața locului și declarațiile rudelor, polițiștii au aflat că bătrâna prezenta în ultimul timp tulburări de comportament, fiind îngrijită și supravegheată zilnic de către membrii familiei sale. Cu toate acestea, în cursul zilei de 28.05.2018 aceasta a încercat să se arunce în fântâna din curtea casei, fiind oprită de la acest gest de unul din fiii ei care locuiește în imediata vecinătate. Numai că bătrâna a dorit să meargă până la capăt și atunci când nu mai era nimeni prin preajmă s-a aruncat în fântână, punându-și astfel capă vieții.

S-a efectuat cercetarea la faţa locului constatându-se că femeia a scos mai înainte găleata ce a fost găsită lângă fântână, alături era un scaun precum și galoșii cu care a fost încălțată bătrâna.

La fața locului s-au deplasat pompieri din cadrul ISU Fălticeni și un echipaj medical SMURD care au procedat la scoaterea trupului femeii din fântână, care a fost găsit căzut cu capul în jos, fiind executate manevre de resuscitare, în final persoana fiind declarată decedată.

A fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *