O bătrânică de 91 de ani din Dolhești a murit la spital după ce a fost împunsă de o vacă, pe drumul public

La 09.06.2021, ora 19.25, SPR 12 Preuteşti a fost sesizată prin 112, de către o femeie din satul Valea Bourei, comuna  Dolheşti despre faptul că soacra sa, M.A.,  de 91 ani, a fost împunsă de o vacă.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în timp ce bătrâna se deplasa de la domiciliul său la Aşezământul Social unde voia să viziteze o rudă, s-a întâlnit pe drumul forestier cu o cireadă de 16 vite care  venea de la Islazul Corniş – administrat de un bărbat de 67 ani, din localitate,  care erau nesupravegheate, acesta eliberându-le din islaz şi lăsate să se deplaseze singure spre domiciliu iar una dintre acestea a împuns-o pe femeie cu coarnele, şi a trântit-o la pământ fiindu-i provocate leziuni.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ Fălticeni, care a acordat primele îngrijiri medicale femeii în vârstă care a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate.

Ulterior, pe la 21.30,  medicul de gardă de la UPU Suceava a anunțat că, în urma rănilor suferite, bătrâna a decedat din cauza poli-traumatismelor multiple. .

Cercetările vor fi continuate pentru fapta de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *