O bună parte a comunei Vama lăsată pe întuneric de un șofer care a intrat cu mașina într-un stâlp electric. După 20 de ore și-a recunoscut vina, avea alcoolemie zero și a primit o amendă

La 17.01.2020, în jurul orelor 01.50, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost sesizați prin 112 despre faptul că s-a produs un accident rutier și ca urmare a acestui fapt s-a întrerupt curentul electric.

La fața locului, pe DN 17 pe raza comunei Vama, a fost identificat un autoturism marca Opel Astra, care prezenta avarii pe o suprafață de 80% și se afla în curtea unei gospodării.

Un stâlp din beton ce susținea firele de tensiune electrică precum și de televiziune prin cablu era rupt și căzut la pământ, iar marea majoritatea firelor de curent electric și de cablu erau dislocate și rupte, ca urmare a impactului cu autoturismul.

În interiorul autoturismului nu se afla nici o persoană, șoferul părăsind locul faptei, dar în torpedoul autoturismului a fost identificat certificatul de înmatriculare, pe numele unui bărbat domiciliat în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

O porțiune de gard de aproximativ 30 metri de la locuința unei femei de 65 ani a fost distrusă ca urmare a impactului cu autoturismul iar locuințele din apropiere au rămas fără curent electric din cauza ruperii firelor de curent electric.

La fața locului au sosit echipajul de pompieri, SMURD, ambulanță precum și angajați ai DELGAZ, care au lucrat la curățarea drumului și remedierea avariei la furnizarea curentului electric.

Polițiștii Secției nr. 14 Poliție Rurală Vama au fost apelați de către Ilie N. de 32 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, recunoscând că el este conducătorul autovehiculului marca Opel Astra care a produs accidentul.

Acesta s-a prezentat la aproape 20 de ore de la eveniment la sediul poliției, a fost testat cu aparatul etilotest ocazie cu care rezultatul a fost de 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto  a declarat că acesta se afla singur în autoturism la data producerii evenimentului, nu au fost victime.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *