O creșă cu 10 grupe ar urma să se construiască în cartierul Tinereții, la intrarea în Burdujeni dinspre Plopeni, anunț făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu

 

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat astăzi că s-a luat decizia privind locul în care se va construi creșa din Cartierul Burdujeni.

”La Ministerul Dezvoltării ne-a fost prezentat un model de creșă tip, cu dimensiunea cea mai mare, de 10 grupe de grădiniță. Pentru această investiție ne trebuie o suprafață de minim 3200 de metri pătrați, fiidcă pe lângă clădire vor fi locuri de joacă, spații verzi.

Am identificat un asemenea loc în Cartierul Tinereții, la intrarea în cartierul Burdujeni dinspre Plopeni. Vom face întabularea pentru un teren de 5000 de metri pătrați, unde vom construi această creșă.

Creșa, cu 10 grupe de copii va avea bucătărie, spălătorie, cameră de joacă, spații administrative și alte spații necesare pentru buna funcționare a creșei, este un proiect tip al Ministerului Dezvoltării. Vom demara studiile pentru proiectul de fezabilitate pentru a depune proiectul pentru o creșă nouă în cartierul Burdujeni”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.