Actualitate

O cucoană din Todirești, cu BMW dar fără permis, a blocat cu limuzina intrarea în Centrul Comercial Zimbru. S-a ales cu dosar penal iar mașina a fost indisponibilizată

Miercuri 18.10.2023, înainte de ora 9.00, un echipaj din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipale Suceava,  a intevenit după ce a fost informat că un conducător auto a blocat calea de acces în Complexul Comercial Zimbru cu un autoturism BMW.

Polițiștii au găsit mașina indicată parcată neregulamentar. A fost identificat proprietarul autoturismului, care s-a prezentat la fața locului, stabilindu-se că se numește Oana B., în vârstă de 37 de ani, din comuna Todirești.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că femeia figurează cu dreptul de conducere suspendat și în plus, s-a stabilit că ITP-ul mașinii este expirat din data 28.09.2023, iar asigurarea obligatorie RCA este expirată din data de 01.10.2023, ea fiind sancționată contravențional, iar autoturismul a fost imobilizat prin ridicarea plăcuțelor cu numere de înmatriculare.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

I s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducere a unui vehicul fără permis.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *