Mopan Suceava
Actualitate

O elevă cazată la căminul unui colegiu din Suceava a căzut, în miez de noapte, de pe pervazul ferestrei, de la etajul I, unde își făcea o filmare pe care urma să o posteze pe rețelele de socializare

O întâmplare mai puțin obișnuită a spart tăcerea nopții la căminul Colegiului ”Spiru Haret” din Suceava, unde o elevă a căzut de pe pervazul ferestrei camerei în care era cazată, de la etajul 1. În toiul nopții, sub luna plină, fata încerca să-și facă o filmare cu telefonul mobil, filmare care urma să fie transmisă pe rețelele de socializare.

Astfel, în noaptea de 10 februarie 2020, la ora 00.48, patrula mixtă polițiști-jandarmi a fost direcționată de să se deplaseze pe strada Zorilor din municipiul Suceava, la Colegiul ”Spiru Haret”, după ce supraveghetoare de noapte a căminului de elevi, a sesizat prin S.N.U.A.U. 112 faptul că o elevă a căzut de la etajul 1 al căminului unității de învățământ.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că o tânără de 18 ani, cetățean moldovean, cazată în căminul colegiului mai sus menționat, s-a așezat pe pervazul geamului pentru a realiza o filmare cu telefonul mobil pe care s-o posteze pe rețelele de socializare. La un moment dat, eleva a alunecat, s-a dezechilibrat și căzut pe sol de la o înălțime de aproximativ 4-5 metri.

Tânăra a fost preluată de echipajul ambulanțier sosit la fața locului și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Eleva a declarat verbal faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni comise asupra sa.

S-a fost întocmit proces-verbal de constatare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *