O fată de 15 ani a ajuns la spital, după ce a căzut cu motocicleta pe care o conducea în miezul nopții, fără permis. Proprietarul o însoțea în marea aventură

În data de 20.05.2022, în jurul orelor 00.55, în timp ce conducea motociclul pe strada Prundului din comuna Stulpicani, o adolescentă de 15 ani s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, tânăra de 15 ani, a fost rănită și a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânăra de 15 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar motociclul nu este înregistrat/înmatriculat.

Pe motociclu, în momentul accidentului, se afla și proprietarul acestuia, un localnic, care a declarat faptul că a încredințat vehiculul tinerei de 15 ani, spre a fi condus pe drumurile publice deși cunoștea faptul că aceasta nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă (autoaccidentare)”, ,,conducerea pe drmurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere” ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *