Actualitate

O femeie a murit într-un accident pe DN 2H la intrarea în Milișăuți. Mașina pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu un alt automobil

Un grav accident rutier s-a produs în această seară, în jurul orei 19.00 pe DN 2H, în zona localității Slobozia Sucevei, la intrarea în orașul Milișăuți dinspre Suceava. Două autoturisme au intrat în coliziune, două persoane rămânând încarcerate  în interiorul mașinilor pe care le conduceau. La locul accidentului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

S-a stabilit că în accident au fost implicați doar conducătorii autoturismelor. Un bărbat în vârstă de 57 de ani, conștient dar cu multiple leziuni, a fost extras din autoturism și predat unei ambulanțe trimise la fața locului.

A doua persoană extrasă de echipajele de descarcerare din celălalt automobil, o femeie, avea leziuni incompatibile cu viața iar medicii de pe ambulanță au  declarat decesul victimei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *