Actualitate

O femeie a murit într-un restaurant din Putna, după ce s-a înecat cu mâncare

O femeie din Rădăuți, sosită în vizită la Putna duminică dimineața, a murit în timp ce lua masa la un restaurant din apropierea mănăstirii. Persoane aflate în acel moment în restaurant au povestit că femeia s-a înecat cu o bucată din mâncarea pe care o comandase. Cei prezenți au sunat la 112 și au sărit imediat în ajutor.

În raportul poliției se arată că:în data de 26.06.2022, la ora 11:54, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către Serviciul de Ambulanță Județean Suceava, cu privire la faptul că o persoană din incinta unui restaurant de pe raza comunei Putna, jud. Suceava, se află în stop cardio respirator.

Echipa operativă deplasată la fața locului, a identificat o persoana decedată, o femeie în vîrstă de 68 ani, din municipiul Rădăuți.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana decedată suferea de afecțiuni cardiace, iar la data de 26.06.2022, în jurul orelor 11.50, în timp ce servea masa în incinta restaurantului s-a înecat cu un bol alimentar.

Atât personalul restaurantului cât și echipajul de ambulanță sosit la fața locului i-au efectuat acesteia manevrele de resuscitare, însă, din nefericire a fost declarat decesul acesteia.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă”,  cercetările urmând  fi continuate de către lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Putna.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *