O femeie de 20 de ani din Ostra și-a băgat fratele în arest sunând la 112 și reclamând că tânărul i-a furat mașina

Ieri dimineață,  Poliţia oraşului Frasin a fost sesizată prin 112  de o tânără de 20 de ani din comuna Ostra, despre faptul că, fratele ei de 19 ani, a luat cheile autoturismului său, parcat în fața locuinței și a plecat, deși nu posedă permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au stabilit faptul că în dimineața zilei de 23.12.2019, în jurul orelor 04.00-05.00, tânărul aflat sub influența băuturilor alcoolice a sustras cheile autoturismul sorei sale și a plecat la plimbare prin Ostra.

Ulterior, în jurul orei 08.10, acesta a revenit cu autoturismul la domiciliu, fiind identificat de poliție imediat ce a parcat autoturismul în fața locuinței sale.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosinţă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, tânărul de 19 ani fiind reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

 

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *