O femeie de 23 de ani a furat 7500 de lei dintr-un magazin de telefonie mobilă. Suma a fost recuperată iar pentru că femeia este însărcinată, s-a decis cercetarea ei în libertate

Polițiștii de la Secția din Burdujeni au fost  anunțați ieri în jurul amiezii de către o femeie care este administrator al unui de telefonie mobilă, care oferă și servicii aferente,  cu privire la faptul că din incinta magazinului a fost sustrasă suma de 7500 de lei de către o persoană necunoscută.

Din discuțiile purtate  de polițiști cu apelanta a reieșit faptul că o persoană de sex feminin a sustras de sub tejgheaua magazinului suma de 7500 de lei. Din vizualizarea camerelor de supraveghere a fost identificată autoarea furtului, o tânără în vârstă de 23 ani din Suceava.

În urma măsurilor întreprinse, prejudiciul de 7500 lei a fost recuperat în totalitate, fiind predat reprezentatului societăţii prejudiciate.

Din declaraţia femeii acuzată de furt a reieşit faptul că este însărcinată, însă nu este înscrisă în evidenţele niciunui medic şi nici nu deţine înscrisuri care să ateste acest aspect.

În acest context s-a dispus efectuarea unei examinări medicale.

Medicul specialist ginecolog din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, a procedat la o examinare medicală a femeii, constatând că aceasta este însărcinată, stadiul de dezvoltare al fătului fiind de 8 săptămâni şi 4 zile.

S-a luat legătura cu procurorul de caz care a opinat ca cercetările să fie efectuate faţă de hoața însărcinată, în stare de libertate.

În cauză, cercetările vor fi continuate de lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.   

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *