O femeie de 34 de ani din Adâncata a ajuns la spital după ce a căzut din atelajul încărcat cu strujeni, a fost lovită de cal și târâtă mai mulți metri

Ieri după amiază,  în jurul orei 15.20, o femeie de 34 ani din Adâncata a fost grav rănită după ce a căzut dintr-o căruță încărcată cu strujeni, fiind lovită de copitele calului și târâtă mai mulți metri.

Femeia se întorcea la domiciliu cu atelajul hipo proprietate, încărcat cu snopi de strujeni de pe un teren din extravilanul satului. Ajunsă la intersecția dintre un drum comunal neclasificat cu DJ 208T, femeia s-a dezechilibrat și a căzut din căruță în spatele calului care a lovit-o cu copitele în zona capului. Ulterior aceasta a fost târâtă de atelajul hipo aproximativ 5 m, suferind multiple leziuni. Fiind conștientă, femeia s-a deplasat pe jos până la domiciliu. O vecină a sunat la 112 solicitând o ambulanță.

 La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție de la Secția 8 Adâncata. Echipajul de pe ambulanța SAJ a consultat-o pe femeie, fiind stabilit diagnosticul „traumatism prin cădere, escoriații la nivelul frunții, escoriații la nivelul membrului superior stâng și în zona lombară”. Victima fost transportată la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării de investigații medicale.

Femeia care conducea atelajul a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Conform procedurilor poliției, în cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a fi soluționat procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *