O femeie de 37 de ani din Ipotești a încercat să își ia viața, legându-se cu o curea de geamul dormitorului

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Ipotești au fost sesizaţi prin SNUAU 112 , la data de 22 august a.c., ora 20:32 despre faptul că o femeie de 37 de ani, din comuna Ipotești, a încercat să se sinucidă la domiciliu prin spânzurare.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul femeia  locuia împreună cu soțul în locuința tatălui, în comuna Ipotești. În jurul orei 20,30, soțul ei a sesizat lipsa acesteia, fapt pentru care a căutat-o prin casă, găsindu-și soția la etajul locuinței, în dormitor, cu ușa încuiată prin  interior.

Întrucât victima se afla sub tratament pentru afecțiuni psihice, soțul a forțat ușa, a pătruns în interior și a găsit-o legată cu o curea în jurul gâtului, celălalt capăt al curelei fiind legat de mânerul de acționare a unui geam tip velux. A dezlegat-o, i-a acordat primul ajutor, după care victima a fost preluată de o ambulanță chemată la fața locului.

Victima a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

Din declarațiile membrilor familiei s-a stabilit că în urmă cu aproximativ o lună victima a mai avut o tentativă de suicid, înghițind mai multe tablete de antibiotice. 

Nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *