O femeie de 43 de ani din Rădăuți a vrut să-și pună capăt zilelor în parcul orașului, tăindu-și venele cu un ciob dintr-un borcan spart

Miercuri dimineață, pe la ora 11:40, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, a fost sesizată cu privire la faptul că este persoană căzută în Parcul Central.

În foișorul din Parcul central al orașului a fost găsită o femeie de 43 ani din Rădăuți care prezenta la nivelul mâinii stângi două plăgi deschise, care s-a dovedit ulterior că au fost autoprovocate.

Până la sosirea echipajului de ambulanță la fața locului, agenții de poliție au oferit îngrijirile medicale necesare pentru a opri sângerarea. Împrejurările producerii leziunilor nu s-au putut stabili cu exactitate, întrucât cea în cauză era în stare avansată de ebrietate și nu s-a putut discuta cu ea însă la fața locului s-au găsit cioburi de sticlă provenite din spargerea unui borcan.

Un echipaj din cadrul SAJ Rădăuți, care a preluat persoana în cauză, fiind transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *