O femeie de 47 de ani din Costâna, cu probleme psihice, a vrut să-și ia viața aruncându-se de pe podul peste râul Suceava dintre Dărmănești și Costâna

Sâmbătă după amiază, după ora 14.00,  polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmănești, au fost sesizați prin 112 de către o femeie cu privire la faptul că în timp ce se plimba în zona râului Suceava, pe podul rutier de pe DJ 209 D, a observat o persoană căzută lângă apă. 

Pe la ora 14.10, apelanta în timp ce se plimba împreună cu soțul său pe DJ 209 D, în momentul când au ajuns pe podul rutier de peste Râul Suceava ce face legătura între localitățile Dărmănești și Costâna a observat o persoană căzută lângă apă..

Coborând pe malul râului, polițiștii au identificat pe o femeie de 47 de ani, din satul Costâna, comuna Todirești, care se afla întinsă pe spate, semiconștientă. Ea a apucat să spună că  a venit singură în acest loc, iar în urma unor supărări a sărit de pe podul rurier în gol de la aproximativ 10 m, cu intenția de a se sinucide.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD din cadrul ISU Suceava, care i-au acordat îngrijiri medicale, au preluat-o și au transportat-o la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticată preliminar cu traumatism coloană și bazin, rămânând internată.

Ulterior la fața locului au venit membri familiei acesteia, respectiv mama și sora, care au relatat faptul că femeia suferă de doi ani încoace o depresie recurentă sens în care urmează un tratament și că a mai avut intenții de suicid. 

Au mai precizat faptul că în jurul orei 13.00 a plecat de la domiciliu său pentru a se deplasa la un magazin din centrul localități pentru a face  cumpărături, fără ca înainte de a pleca să aibă vreun conflict cu membri familiei.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *