O femeie de 63 de ani din Dărmănești s-a închis în casă cu 17 câini. După o săptămână, vecinii au crezut că e moartă

O descoperire neobișnuită, care ar putea fi privită cu îngăduință, dacă nu ar fi dramatică, au făcut polițiștii din Dărmănești vineri după amiază, pe 3 mai a.c., într-o casă din localitate. Pe la ora 14.40, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați de faptul că o femeie de 63 ani nu a mai fost văzută de către vecinii săi de o săptămână, fiind posibil decedată.

Femeia locuiește singură în comuna Dărmănești, într-o casă bătrânească. Polițiștii au găsit-o

Acasă, în stare vădit precară de sănătate, întinsă pe pat, iar în interiorul camerei se aflau aproximativ 17 câini. Dânsa este cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice, trăind în condiții mizere.

Fiind întrebată dacă în această perioadă a fost victima vreunei infracțiuni, ea a spus că nu și că nici o altă persoană nu a vizitat-o în ultimul timp.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță care a transportat-o pe femeie la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava, stabilindu-i-se diagnosticul de „TCC și etilism acut”, ea rămânând internată în vederea supravegherii evoluției stării de sănătate.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni.

S-a luat legătura cu lucrătorii Primăriei Dărmănești în vederea preluării câinilor fără stăpân.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *