O femeie de 67 de ani din Vicovu de Jos a murit duminică dimineață după ce s-a înecat cu un colț de pâine, în drum către biserică

Duminică 11 aprilie, pe la ora 08.30, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 de către o femeie din Vicovu de Jos, despre faptul că mama sa este inconștientă și s-a înecat cu mâncare.

Polițiștii au stabilit că în jurul orei 08.25, o femeie  de 67 ani, din comuna Vicovu de Jos, în timp ce se deplasa mâncând către biserică, împreună cu fiica sa,  s-a înecat cu o bucată de pâine la aproximativ 10 metri de la ieșirea din curtea casei.

Având dificultăți de respirație, femeia s-a întors, ajutată de fiica sa, în curtea locuinței, unde a căzut pe spate pe iarba din curte. Fiica ei a solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanță, în vedere acordării primului ajutor.       

În urma investigațiilor efectuate s-a constatat că femeia în vârstă se afla în evidențele medicului de familie cu boli psihice și cardiace.

La fața locului a intervenit un echipaj al Ambulanței din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, care a constatat decesul.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.