O femeie de 68 de ani din Burla a murit de inimă,  după ce casa i-a luat foc. Au fost afectate de incendiu trei gospodării

Astăzi după amiază, înainte de ora 17.00,  o gospodărie din comuna Burla a fost cuprinsă de un incendiu, La sosirea pompierilor, focul cuprinsese deja casa de locuit precum și mai multe anexe.  

Pe timpul intervenției, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale. Una dintre acestea a fost preluată de către un echipaj SMURD și transportată la spital. O a doua victimă, o femeie în vârstă de 68 de ani, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Pe fondul unor afecțiuni preexistente, femeia a intrat în stop cardiorespirator.

În ciuda manevrelor de resuscitare, după aproximativ o oră, femeia a fost declarată decedată. Celelalte două persoane au refuzat transportul la spital.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, ai Gărzii de Intervenție Siret și cei ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Volovăț, Voitinel, Milisăuți, Horodnic de Sus și Frătăuții Noi cu 11 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

La sosirea echipajelor ardeau generalizat casa de locuit, anexele gospodărești și o construcție cu destinație magazin, flăcările fiind propagate la anexele gospodăriilor învecinate.

Au fost afectate trei gospodării în diferite proporții, pe o suprafață totală de aproximativ 500 de metri pătrați. În incendiu au pierit și 9 porci. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică.  

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.