O femeie de 77 de ani din Rotunda și-a pus capăt zilelor aruncându-se într-o fântână. Lângă fântână s-au găsit o pereche de papuci, o haină, o cârjă și un bilet de adio

În dimineața zilei de ieri, 28 martie 2020, la ora 8:20, Poliţia Oraşului Liteni a fost sesizată telefonic de către un bărbat din orașul Liteni, care a anunțat că, la întoarcerea către acasă de la un magazin situat în apropierea locuinței sale, a observat o persoană căzută în fântâna de la poarta locuinței.  Bărbatul a mai spus că fântâna are  o adâncimea de aproximativ 4 metri, iar lângă fântână a găsit o pereche de papuci, o haină, o cârjă și un bilet de adio.

La fața locului a intervenit un echipaj I.S.U. Suceava care a scos persoana din fântână, constatând că era decedată, fără a fi instalată rigiditatea cadaverică. Pe corpul acesteia nu au fost constatate urme de violență.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind o femeie din satul Rotunda, în vârstă de 77 ani, care locuia singură și care, în ultimul timp, a avut tulburări depresive.

În urma cercetărilor s-a mai aflat că în data de 26.03.2020, Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Orașului Liteni a vizitat femeia, aceasta arătându-se nemulțumită de faptul că locuiește singură în casa părintească, că are probleme cu celelalte rude întrucât nu a efectuat ieșirea din indiviziune asupra bunurilor comune și că nu primește nici un fel de ajutor din partea acestora.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

Poliţia Oraşului Liteni s-a sesizat din oficiu şi a dispus începerea urmăririi penale faţă de infracţiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *