O femeie din Adâncata a înghițit 100 de pastile după care și-a sunat soțul anunțându-l că a încercat să se sinucidă

La 25.01.2019, orele 15:25, polițiștii Secţiei de Poliţie Burdujeni au fost sesizaţi de U.P.U. din cadrul Spitalului Judeţean Suceava despre faptul că la această unitate sanitară a fost adusă o femeie de 51 de ani, cu diagnosticul „intoxicaţie medicamentoasă”.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că susnumita locuieşte în com. Adâncata, împreună cu soţul ei. Aceasta suferă de „sindrom depresiv” şi este sub tratament, fiind internată anterior la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava.

La 25.01.2019 femeia s-a deplasat în Suceava, la  apartamentul fiului ei, de pe str. Cuza Vodă F.N. pentru a deschide centrala termică, întrucât fiul ei este plecat din ţară.

În jurul orelor 13.30, în timp ce se afla singură în apartament, i-a comunicat telefonic soţului ei faptul că a primit o veste proastă de la nora sa din Italia şi că a încercat să se sinucidă, înghiţind mai multe pastile, respectiv circa 100 de tablete „CIPROLEX”.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se da soluţie procedurală prin unitatea de parchet.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *